Liefdesmedicijnen om je eigen leven fijn, gelukkig en tevreden te leven.

Home » Blogs

Blogs

Ieder mens verdient een fijn leven. De manier om dat voor elkaar te krijgen, is Jezelf vinden. We helpen je er graag bij.

Lees de blogs om je zelf persoonlijk te blijven ontwikkelen en zo steeds meer jezelf te worden en te zijn! Samen op weg naar realistische wereld, waarin datgene belangrijk is, wat echt belangrijk is. Liefde als kracht!

Is de mens echt slimmer dan de rest?

We wanen ons lange tijd onoverwinnelijk. The sky was de limit. De mens moet zo nodig sterker zijn dan de rest. Superieur. We betalen de prijs nu. Covid-19, Corona grijpt op zich heen. Gaan we ons lesje leren? Is de mens echt slimmer dan de rest?

Lees meer »

Liefde anno 2020

Een liefdesrelatie anno 2020 is niet meer te vergelijken met een relatie van 20 jaar geleden. Er worden hele andere dingen van ons gevraagd een relatie in stand te kunnen houden. Een relatie anno 2020. Hoe houd je die in stand?

Lees meer »

Volgens mw. Kaag is er sprake van "vrouwenhaat"

Het is zo jammer dat we niet weten waar het woord vertrouwen voor staat. Gisteren google ik op het woord bedrog. De hits die kwamen, hadden allen met overspel te maken. Vertrouwen hebben we schijnbaar iets bij ingevuld, dat als dat wordt geschaad, dat dat met vreemdgaan gepaard gaat. 

Lees meer »

Laten we massaal de jas uittrekken die ons is aangereikt

Ieder mens is liefde, is licht. Het is de ziel in de mens, zijn spirit die de mens mens maakt. Geen enkel mens zal een ander iets misgunnen, pijn willen doen. En toch gebeurt het aan de lopende band. Hoe komt dit? We krijgen een jas aangemeten die ons niet dient. Die juist ons menszijn onderdrukt. Waardoor we onszelf niets gunnen en logischerwijs een ander ook niet.

Lees meer »

Afgewezen voelen hebben ze je niet laten knoeien

Afgewezen worden, wie vindt dat nou leuk? Niemand, het zal iedereen raken, als het je overkomt. De een herstelt snel, die heeft een groot zelfvertrouwen. De ander blijft er dagen en soms zelfs wel jaren mee rondlopen. De grootste angst van een mens, is de afwijzing. Afgewezen worden vindt niemand leuk.

Lees meer »

Welk kind telt eigenlijk wel mee?

Als kind dien je ondergedompeld te worden in liefde en positiviteit. Zou je je eigen weg moeten mogen kiezen. Groeien in je persoonlijke kracht en eigen behoeftes prioriteit mogen geven. Dit alles gevoed door basale benodigdheden. Niets is minder waar. Welk kind telt eigenlijk wel mee?

Lees meer »