Contact & Info

Wie zijn wij? Wij zijn de coaches, therapeuten, counselors van Praktijk Vind jezelf.

Praktijk Vind Jezelf werkt vanuit innerlijke kracht. Ieder mens bezit deze kracht. Deze innerlijke kracht is liefde. Liefdeskracht in jou zorgt er voor dat jij je eigen leven kunt leiden. Innerlijke kracht zijn we niet mee bekend. Terwijl het het meest belangrijke is, om te weten. Zonder die kracht word je en ben je een speelbal van je omgeving. Hoe zorg jij er voor dat die innerlijke kracht van jou voelbaar is en zichtbaar? Door 10 liefdesmedicijnen toe te gaan passen. 

Liefdesmedicijnen zijn ontwikkeld door Praktijk Vind Jezelf

Praktijk Vind jezelf biedt therapeutische hulp, counseling en coaching aan op gebied van stress, burn out, overspannenheid, jezelf verloren zijn, vastgelopen zijn, depressiviteit, relaties, relatieproblemen, relatietherapie, mediation, gezinsproblemen. Deze therapie wordt in diverse vormen aangeboden. Zo kunnen we al een keer koffie of thee gaan drinken, terwijl jij al je levensvragen en zorgen op tafel gooit. Kun je heel gemakkelijk en snel een online consult in plannen. 

Ook organiseren wij therapie weekenden/weken in Frankrijk

 

Praktijk Vind Jezelf werkt vanuit innerlijke kracht. Ieder mens bezit deze kracht. Deze innerlijke kracht is liefde. Liefdeskracht in jou zorgt er voor dat jij je eigen leven kunt leiden. Innerlijke kracht zijn we niet mee bekend. Terwijl het het meest belangrijke is, om te weten. Zonder die kracht word je en ben je een speelbal van je omgeving. Hoe zorg jij er voor dat die innerlijke kracht van jou voelbaar is en zichtbaar? Door 10 liefdesmedicijnen toe te gaan passen. Wij, van Praktijk Vind Jezelf begeleiden je daar graag bij. Wil je weten wat de 10 liefdesmedicijnen zijn?

Vraag vrijblijvend om informatie

Wie zijn jouw begeleiders, coaches, counselors, therapeuten. We stellen ze graag aan je voor.

Praktijk Vind jezelf wordt gerund door stress counselor, relatietherapeut, bewustzijnscoach, eclectisch counselor Yvonne Witteveen. Daarbij ondersteunt door luistercoach Jenneke van der Veer en indien nodig worden andere expertises ingeschakeld.  Wij bieden therapeutische hulp aan op gebied van stress & relaties. Relatietherapie, Burn out, vastgelopen zijn, jezelf terug te vinden. Verslavingszorg. Ook voor mediation kun je terecht. Tevens Therapie voor jongeren, gezinsproblematiek, verslavingszorg. Dit alles op een eclectische basis. De behandelmethode wordt afgestemd op de cliënt. 

Daarnaast kun je het boek bestellen "Hartpraat".  Waarin een methode staat beschreven, hoe je op een fijne manier in communicatie kunt zijn, met iedereen.

Het boek "Grip op de liefde" is tijdelijk uitverkocht.

Wil je direct een online consult inplannen, kan ook!

Coaching Frankrijk

Voor diegenen met een kleine portemonnee kunnen lagere tarieven in rekening worden gebracht. Schroom niet en vraag er om.

Baarn

BTW: NL001493827B24

KVK: 57664498

Telnr: 0852129051

Whatsapp: 0852129051

Algemene voorwaarden:

Een consult dient vooraf te zijn betaald.

Een consult afzeggen: minimaal 24 uur van te voren.

Een consult wijzigen, is geen probleem.

Verzending van boeken: Retourneren is mogelijk. Geld wordt geretourneerd, exclusief de verzendkosten en na ontvangst in goede staat.