Zelfbewuste vrouwen

Zelfbewuste vrouwen, die stralen, die draaien hun hand nergens voor om.

Die barsten van de energie. De leeftijd van 40 jaar bereiken is een mijlpaal. Zo ook de grens van 80 jaar. Op de een of andere manier vindt er een overgang plaats naar een nieuw tijdperk. De een merkt er niets van, de ander, daarbij staat zijn leven compleet op zijn kop. Een overgang naar een nieuw bewustzijn, met gevolg, jezelf tegen moeten komen, met vallen en opstaan jezelf weer vinden en jezelf omarmen in liefde voor jezelf. Die transformatie ga je door, je ontkomt er niet aan.

Van 0 tot 20 jaar brengen we de grootste tijd op school door, leren we heel veel. Wat we ook leren in deze periode, is het aanmeten van ons gedrag. Hier staan we eigenlijk niet bij stil, het gebeurt zoals bij ieder ander. We overtuigen onszelf onbewust in de eerste 20 jaar van ons leven, door de dingen die we meemaken, ervaren, zien en horen, hoe we ons verdere leven gaan beleven. Jouw gedrag en datgene wat je hebt meegekregen, is hiervoor bepalend.

 

Volwassen leeftijd bereikt en nu!

Vanaf ons 20ste zijn we, in principe, volwassen. Kunnen en moeten we onze eigen boontjes doppen, klaar om datgene wat we hebben geleerd, in de praktijk te brengen. De volgende 20 jaar, tot aan ons 40ste, zijn we niet zo bewust bezig met ons leven. Althans de meesten niet. Tot rond ons 40ste er een bepaald bewustzijn naar boven komt. Hiervoor is altijd een aanleiding, die ons bruut wakker schudt. We worden ons meer bewust van onszelf. Meer bewust van onze omgeving. En we constateren dat we aardig op de rit zijn, of juist helemaal niet.

Wat als je er achter komt, dat alles toch niet zo is gelopen, als je graag had gewild? Dat je tot de ontdekking komt dat je een relatie niet in stand kunt houden. Dat je werk niet bevredigend is? Dan wil je verandering. Maar hoe? Je draait in kringetjes rond, je komt niet vooruit en je ervaart een gevoel van onbehagen. Je vraagt je af wanneer die verandering waar je zo naar snakt, eens gaat komen. 

Ik zal je vertellen. Niemand gaat die verandering voor jou in gang zetten. Niemand kan er voor zorgen dat jouw leven een positieve wending zal gaan nemen. Diegene die die verandering in gang moet gaan zetten, dat ben Jij!

Durf jij de stap te gaan zetten naar een nieuw en ander leven? Verandering begint altijd bij jezelf. Ik bied je de helpende hand. Het gaat jou lukken! Word die zelfbewuste vrouw of man, die jij zo dolgraag wilt zijn. Die voor zijn of haar gevoel eigen keuzes kan en durft te maken en niet meer naar de pijpen danst van een een ander. Zich gevangen voelt in zijn eigen verstrikte web. Plan een afspraak in.

Je bent niet voor niets hier terecht gekomen. Je interesse is gewekt. Je wilt Geluk in je leven, een man die van je houdt, niet meer te hoeven vechten voor alles. Je wilt weten hoe je een Zelfbewuste Vrouw wordt. Je wilt De Knop omzetten naar een leven waarin jij aan je roer staat. Plan een afspraak in!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.