Bijnieruitputting

Uit onderzoek blijkt dat zo'n 75% van de bevolking in meer of mindere mate rondloopt met een bijnieruitputting. Zonder dit te weten. Schrikbarende cijfers, als je weet wat dit betekent. Onze bijnieren zijn onze motor.

Deze motor zorgt voor onze energie. Maar ook voor onze weerstand. Veel mensen hebben hier nog nooit van gehoord. Ook niet van energie. Terwijl je die elke dag en zelfs tijdens het slapen nodig hebt, om het leven op een fijne manier te kunnen leven.

Als zoveel mensen hiermee rondlopen, kan dat betekenen dat ook jij een bijnieruitputting kunt hebben. Symptomen zijn, geen zin hebben, met moeite je bed uitkomen. Opzien tegen de dag, je werk.

Al snel alles te veel en te druk vinden. Veel willen slapen, maar het niet kunnen. Pijntjes over het gehele lichaam, die regelmatig je parten spelen. Vaak verkouden zijn, grieperig. Opgebrand, een burn out.

Allen tekenen van een bijnieruitputting. Je put als het ware je bijnieren uit, waardoor je motor stil komt te vallen.

Herken jij jezelf hierin en zou je iets willen doen aan je stress, je energielevel, al die ongemakken waar je dagelijks mee wordt geconfronteerd? Neem dan contact op via het gratis contactformulier. 

Contact

€ 0,00

Contact

€ 0,00

Wil je graag contact?

Meer weten?

Met jezelf lekker aan de slag!

Dan kun je dit product aanklikken.

Is gratis.

Dan nemen wij contact met je op.

Je kunt ook direct een online consult inplannen voor het inschakelen van hulp bij een burn out of bijnieruitputting. Praktijk Vind jezelf is gespecialiseerd in stress counseling.