Programma om jezelf te vinden, te zijn en te blijven

Praktijk Vind Jezelf staat klaar voor Jong & Oud. Het maakt namelijk niet uit welke leeftijd je hebt, met welk trauma, probleem, zorgen, je rondloopt. Je mist iets. Wat jij mist, is je eigen kracht om uit te leven. Jouw liefdeskracht is onderdrukt. Jij wilt grip op de liefde krijgen. Jij gaat hiervoor aan de slag met de 10 liefdesmedicijnen.

Programma

Het programma is kort en krachtig. Vaak is één of hooguit 2 gesprekken al voldoende om met jezelf aan de slag te kunnen gaan. De liefdesmedicijnen één voor één te gaan begrijpen en toe te passen. Je merkt direct resultaat. Denk nou niet, dat je dan direct binnen een paar dagen volledig in je kracht staat. Dat heeft tijd nodig. Je hebt immers je hele leven op een andere manier in je kracht gestaan. Vanuit angst in plaats van liefde. Daar zit het grote verschil.

 

De consulten kunnen online of op locatie plaatsvinden.

  • Jij bepaalt het tempo
  • De tijdstippen
  • Het aantal gesprekken

Waarom bepaal jij dat zelf?

Hiermee laat jij aan jezelf iets zien. Ik wil daadwerkelijk veranderen. Ik wil mijzelf serieus nemen voortaan. Zo kom je er zelf achter wat jij nodig hebt. Leer je voor jezelf te bepalen en keuzes te maken. Allemaal eigenschappen die je tot op heden mist en nodig hebt, om jezelf te vinden, te worden en te zijn.

Kan je wel een idee geven van wat wijsheid is. Dat geef ik je mee tijdens het gratis tijdens het eerste gesprek. Die je hieronder kunt inplannen.

Contact

€ 0,00

Contact

€ 0,00

Wil je graag contact?

Meer weten?

Met jezelf lekker aan de slag!

Dan kun je dit product aanklikken.

Is gratis.

Dan nemen wij contact met je op.

Plan hier je consult in