Workshop Succesvol daten

Hoe zorg je er voor dat daten leuk is, je er volop van kunt genieten en de juiste partner vindt?

We willen allemaal die ene vinden, die ene die zo speciaal is, dat we ons leven daarmee willen delen. Maar ja, hoe vind je die en als die voor je neus staat, hoe reageer je dan. Wat is wijsheid om te doen?

Liefde is iets ongrijpbaars en overkomt ons. Het kan heel overweldigend zijn als iemand ons leuk vindt. Op een gegeven moment snakken we er allemaal naar, die relatie waarvan we een heel romantisch beeld in ons hoofd hebben. Maar eerst moet er gedatet worden en dan kan knap lastig zijn. 

Als iemand ons leuk vindt, willen we daar zo snel mogelijk iets mee. Het hoofd begint overuren te draaien. Hoe kom ik met die persoon in contact? Gaat het echt wel iets worden, hoe pak ik het aan, om maar een paar vragen te noemen die door je hoofd kunnen gaan.

De maatschappij is ingericht dat een relatie er bij hoort, anders hoor jij er niet bij. In de pubertijd beginnen anderen ons op te vallen, daar willen we iets mee en het liefst zo snel mogelijk een relatie. Het beeld dat we er in ons hoofd van hebben, is een relatie voor de eeuwigheid. Daar is niets mis mee, echter in de tegenwoordige tijd is dat vaak niet meer zo en kun je op latere leeftijd wederom gaan daten. Hoe kun je succesvol daten? 

Daten valt en staat met jezelf. Heb je er een romantisch plaatje bij en hoop je dat diegene die jij leuk vindt, voor jou gaat vallen, dan gaat het niet werken. Hoe dan wel? Wat moet jijzelf in huis hebben, om succesvol te daten! Vind jij daten lastig en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken, zodat je er veel relaxeter mee om kunt gaan? Wat zijn de do's en de dont's bij daten, die geheimen ga ik je onthullen in deze workshop, zodat jij beslagen ten ijs komt en van het daten volop kunt genieten.